Anders, Ture og Pablo præsenterede VSR software på konferencen Innovation i Byggeriet den 12. december 2019 – Tivoli Hotel i København.

“Det går stærkt i byggebranchen. Der har de seneste år været en stigende produktivitet og aktivitet. Digitaliseringen begynder for alvor at sætte spor, mens AB 18 og ABR 18 har indført nye rammer for samarbejde. Som leder i byggebranchen er det derfor vigtigere end nogensinde, at holde sig opdateret på nyheder, trends og muligheder. Derfor inviterer vi alle ledere i byggebranchen til en konference om innovation. Vi ønsker at samle ledere på tværs af aktører og virksomheder.

Kom til konferencen og bliv opdateret på de nyeste trends og lær mere omkring innovation og hvordan det kommer til at påvirke din virksomhed, din hverdag og din måde at lede på. Derudover får du også en unik mulighed for at møde nye og eksisterende relationer og samarbejdspartnere. Derudover vil der være stande, hvor du bliver inspireret af ny teknologi og måder at arbejde med innovation i byggeriet.

Tilmeld dig med det samme så du ikke går glip af Danmarks største konference om innovation i byggebranchen!”

https://www.execution-excellence.com/innovationskonference